13.12.2023 66

Okulumuz satranç kulübü tarafından öğrencilerimiz arasında satranç turnuvası düzenlendi. Öğrencilerimiz turnuva da stratejik hamleleriyle rakiplerini yenmeye çalışırken hem yeteneklerini geliştirdi hem de keyifli dakikalar geçirdi. Müsabakalar sonunda öğrencilerimiz birbirleriyle taktiklerini paylaştı ve birbirlerini centilmence tebrik etti. Turnuvada Berkay DAĞDEVİREN birinci, Muzaffer KARAYEL ikinci, Muhammed Ali ŞİMŞEK üçüncü, Ali Kerem YALMAN ise dördüncü olmuştur. Turnuvayı düzenleyen öğretmenimiz Taşkın Doğan’ı ve katılan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. Başarılarının devamını diliyoruz. Dereceye giren öğrencilerimize okul müdürü Emrah OLKAÇ tarafından hediyeler verildi.

13-12-202313-12-202313-12-202313-12-2023

Adres:
KIRKEVLER MAH. KASTAMONU CAD. ŞEHIT MEHMET ATA MESLEKI VE TEKNIK ANADOLU LISESI BLOK NO 452 MERKEZ / ÇANKIRI