Çankırı İl Milli Eğitim Müdürlüğü

Çankırı İl Milli Eğitim Müdürlüğü "Ödünç Kitabım Var" projesi

19.03.2024 148

Okul kütüphanelerinin, eğitim sürecinde öğrencilerin gelişimine önemli katkılar sağladığı bilinciyle Çankırı İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından "Ödünç Kitabım Var" projesi hazırlanmıştır.

Söz konusu proje ile öğrenci ve velilerin okul kütüphanelerinde bulunan kaynaklardan çevrimiçi ortamda talepte bulunarak kitapların evlerine kadar ulaştırılması amaçlanmaktadır. Proje kapsamında, il merkezimizde bulunan 13 ortaöğretim kurumu kütüphanesinde yer alan kitaplar internet üzerinden öğrenci ve velilerine erişilebilir hale getirilecektir. Aşağıda verilen linki tıklayarak okul kütüphanemizde bulunan kitaplara erişebilir ve kitap talebinde bulunabilirsiniz.

Okul Kütüphanemizdeki kitaplara ulaşmak ve kitap talep etmek için linki tıklayınız

Adres:
KIRKEVLER MAH. KASTAMONU CAD. ŞEHIT MEHMET ATA MESLEKI VE TEKNIK ANADOLU LISESI BLOK NO 452 MERKEZ / ÇANKIRI